درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

پورمختار: در موضوع FATF باید از تجربه برجام عبرت بگیریم

عضو کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه در موضوع FATF باید از تجربه برجام عبرت بگیریم گفت: همان کشورهایی که به حمایت از گروه‌های تروریستی می‌پردازند در قالب FATF مدعی شفافیت هستند و ایران را مورد سوال قرار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اظهارات اخیر معاون اول رئیس جمهور مبنی بر تایید لوایح مرتبط با FATF از سوی رهبر معظم گفت: تجربه برجام نشان داد که آمریکا و اروپایی‌ها تا چه اندازه بدعهد هستند و از سوی دیگر برخلاف ادعایی که در حوزه شفافیت دارند ما شاهد به راه‌اندازی و حمایت از گروه‌های تروریستی توسط آنان هستیم.

 

وی افزود: همه این حمایت‌ها از تروریست‌ و پولشویی‌ها در این رابطه زیر نظر کشورهایی اتفاق می‌افتد که در قالب FATF مدعی شفافیت هستند و ایران را در ارتباط با این موضوعات مورد سوال قرار می‌دهند.

 

عضو کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: این امر مسلم است که با پیوستن به کنوانسیون‌های زیرمجموعه FATF باید شاهد انجام اقدامات یکجانبه از سوی کشورمان باشیم و صرفا جمهوری اسلامی ایران است که به تعهدات پایبند خواهد بود و آنها نیز مسلما اقدامی نخواهند کرد.

 

پورمختار خاطرنشان کرد: سردمداران کشورهای غربی و به ویژه آمریکا دولتمردان ما را در ماجرای FATF تحت فشار قرار می‌دهند و تهدید می‌کنند که اگر به FATF نپیوندیم تحریم‌های بیشتری را علیه ایران اعمال خواهیم کرد و حال آنکه همه تهدیدات توخالی است و فرصت‌های مکرری که FATF برای پیوستن به این معاهدات می‌دهد خود بیانگر این موضوع است.

 

عضو کمیسیون قضایی مجلس در پایان گفت: ما در ماجرای FATF باید از برجام عبرت بگیریم و با درس گرفتن از نتایج این معاهده بحث پیوستن به FATF را مورد بررسی قرار دهیم.

 

به گزارش فارس، گفتنی است مخاطبان خبرگزاری فارس در صفحه فارس من سوژه‌ای را با عنوان درخواست پیگیری قضایی معاون اول در مورد تایید لوایح FATF به ثبت رسانده‌اند و در آن خواستار برخورد قضایی با اسحاق جهانگیری شده‌اند.

ارسال نظر
آخرین اخبار